Drypers Baby Club | Drypers point

3:25 PM

Drypers Baby Club | Drypers point


Drypers Baby Club | Drypers point.Assalamualaikum


Sejak jadi mak mak ni apa saja benda yang berkaitan anak dan boleh dapat balik ganjaran dia saya join. Segala jenama lampin pakai buang, susu semua saya join...hahaha...untung untung boleh dapat sample free.

Pulun la seorang mama Aqil ni potong unique code kat plastik Drypers simpan semata-mata nak redeem. Unique code ada kat belah dalam plastik Drypers tau.

Baru 4 beg drypers Aqil guna sepanjang tempoh 19 bulan.Sebelum-sebelum ni dok guna jenama-jenama lain.Try and error pastu kena compare dengan harga gak.

Dan sekarang Aqil bercloth diaper sesambil pakai gak lampin pakai buang biasa ni so lambat sikit la nak kumpul unique code bebanyak.


Tadi redeem point dah dapat 1030.Emmmm...macam nak redeem barang tapi hat satu tu perrrggggghhh...jenuh nak kumpul. Bila boleh dapat point sebanyak tu taktau...hihihi...

Bagi yang masih tak tahu unique code Drypers ada kat belah dalam pek area situ so sila la potong dan redeem ya.Banyak kot dia punya point.Macam Aqil guna pek Drypers XL 56 pcs tu dapat 170 point satu pek.So kalau sebulan dah 2 pek tak ke cepat ja point tu bertambah.




Kalau ada anak-anak yang pakai Drypers tapi belum join Drypers Baby Club ni cer klik SINI.
Sambil guna sambil kumpul point.Nanti dah banyak boleh la redeem. Tapi kalau takmau boleh bagi kat saya...kah..kah..kah...


You Might Also Like

13 apa kata anda?

  1. sy dh lm pki drypers, tp baru2 ni je baru thu psl point ni..skrg ni dh ada beberapa bag drypers..takut lupe je p buang hihihi

    ReplyDelete
  2. baru tau unik code tu rupanya kat situ, selama ni duk ptong yang dekat barcode tu yang ada berapa point dia tulis situ =.=

    dah berbag uwais punya drypers. baru ni tau huuuuu sadis sungguh. takpe lepas ni dah tau. yang lelain tu bukan rezeki ye dok? nguuuu

    nangesssssss

    ReplyDelete
  3. Kite pun join drypers club.dah pernah tebus pampers 14pcs tu.skrg kumpul mata nak tebus toys la plak

    ReplyDelete
  4. wahhh zaiii, teruskan mengumpul, chaiyok chaiyok...

    ReplyDelete
  5. Assalam zai,
    waaaaaaaaaaa
    sedeh3
    iols dah join club
    tapi TAK PERNAH TAU pun bab2 kumpui mak nenek unik code segala ni
    sob3
    kat mana unik kod ni?????????
    tak reeetiiiiiiii
    lekaih wat entry khas ajor ibu2 kumpui unik kod drypers anak he3 :P

    ReplyDelete
  6. Ooohhh..ok.

    Anak anak saya mmg guna Drypers.

    TQ for the info!

    ReplyDelete
  7. Assalam zai,
    sat3
    nak meroyan lagi ni
    tak pueh ati dah 3thn fayyadh pakai drypers tak pernah cari unik code
    sob3
    dalam celah mana deme letak zai ooooiiiii???? :(

    ReplyDelete
  8. aaaaaaaa pet pet takdak point ka? adoiiii

    ReplyDelete
  9. belum kawen, belum ada anak jadi tak tahu sangat pasal pampers. hihi!

    ReplyDelete
  10. pakai drypers. join club.
    tapi x pernah kumpul code :)
    hadoi la...

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum..
    Terima aksih bagi info..
    Xtau pun pasal unique kod nie..
    Sebulan Sha beli 3 beg XL dan 1 beg XXL...
    Kalau kumpul2 tuh mesti dah banyak.. alahai.. sayangnya..
    #bloggerutara

    ReplyDelete
  12. laa..murni pon baru tau..dah banyak sangat pakai rugi tak tahu..huhuhu

    ReplyDelete
  13. laa..murni pon baru tau..dah banyak sangat pakai rugi tak tahu..huhuhu

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers